Chiro

Chiro maakt van zondag de leukste dag van de week!

Tom 2012

Bovenstaande qoute heb ik in mijn eerste chiro leidingsjaar als slogan genomen. Hier heb ik dan ook nog nooit spijt van gekregen. Chiro is ook niet alleen die zondag, maar je kan een hele week toewerken naar die ene dag, om dan alles van jezelf te geven.

Chiro das ook een plaats voor iedereen, een plaats waar iedereen een plaatsje krijgt. En niet zomaar een plaatsje, maar een plaatsje in ons Chirohart.

Ondertussen bezig aan mijn 7de leidingsjaar met daarin vaak onze jongste groep gehad te hebben. De speelclub, fantasie, verhalen over prinsen en draken, … Een wereld vol fantasie waar je zelf in mee moet gaan. Ik heb ook de oudere groepen gehad en daar ligt een uitdaging, een uitdaging omdat je deze mannen niet met je wilde fantasie kan laten spelen. Hier moet een doordacht en uitgewerkt spel staan. En als ze dan geen zin hebben dan kan het soms aanvoelen alsof al dat werk voor niks was. Achja een andere keer dan.

Enkele van de spellen die ik zelf gemaakt heb doorheen de jaren kan je terug vinden onder de rubriek Chiro. Veel speelplezier!